MINDFULNESS TRAINING

Heb je interesse in mindfulness en wil je een mindfulness opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. Mindfulness is de vaardigheid van in het NU zijn. Bij UNLP kun je terecht voor verschillende mindfulness opleidingen. Zo kun je al de welbekende MBSR-training volgen, ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn van de Universiteit van Massachusetts.

Tijdens deze training krijg je in 8 avonden de basis van mindfulness geleerd. Wij geven je graag de tools in handen om zelf persoonlijk mindfulness toe te passen en te gebruiken in je professionele leven. Mindfulness werkt bewezen effectief. Hieronder 8 redenen om een mindfulness training te volgen.

%

daling van onrust en gevoel van overweldiging

%

stijging mentale focus en nemen van belangrijke beslissingen

%

daling fysieke klachten zoals nek-, schouder- en rugpijn

%

stijging nieuwe ideeën en zien van kansen

%

beter naar mensen kunnen luisteren

%

stijging van diepgaande en plezierige sociale relaties

%

stijging van communicatieve vaardigheden

%

personen dat goed en diep slaapt

8-WEEKSE Mindfulness Based Stress Reduction

Een 8-daagse mindfulness training waarin jij in 8 dagdelen van 2.5 uur mindfulness leert toepassen. Voor een ieder die stress ervaart.

Meer lezen

Onze mindfulness training

  1. Mindfulness Based Stress Reduction

Als je geïnteresseerd bent in mindfulness kun je er op meerdere manieren mee beginnen. Bijvoorbeeld met het bekende programma Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Hierin ga je in 8 dagdelen leren wat mindfulness is én integreren in je dagelijkse leven. 

 

WAAROM UNLP?

Bij UNLP ben je op het juiste adres voor persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Met experts in hun vakgebied zijn wij in staat om jou de meest effectieve en up-to-date kennis en ontwikkelingen op het gebied van groei en transformatie aan te bieden. Met onze 100% niet goed geld terug garantie ben je altijd verzekerd van de beste opleiding of workshop. Bij UNLP volg je niet alleen een opleiding, want met een ‘levenslang abonnement’ heb je toegang tot het grootste netwerk van experts op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het volgen van een opleiding geeft je bovendien toegang tot professioneel audio- en videomateriaal, hand-outs en syllabi en een online community van collega cursisten.

 

WAT IS MINDFULNESS?

De oorzaak van angst, onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen is altijd mentaal. In ons hoofd creëren, zonder dat we dat willen uiteraard, allerlei gedachten die leiden tot negatieve emoties. In mindfulness leren we om controle te krijgen over deze gedachten. Hierdoor kunnen we in het hier-en-nu zijn en genieten van hetgeen er is. Het gevolg is dat er allerlei positieve emoties ontstaan, zoals energie, “flow”, rust en zelfvertrouwen.

 

WAT KAN IK MET MINDFULNESS?

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:

Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten

80% vermindering van stress en onrust

Voorkomen van burn-out

Meer rust en zelfvertrouwen

OPLEIDING MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

Een mindfulness opleiding vind je bij UNLP in verschillende soorten. Hieronder vind je een overzicht van de diverse opleidingen die bij ons te volgen zijn. Bekijk het overzicht van de opleidingen en kijk wat voor jou het meest interessant is! Klik door op de links voor meer informatie, of schrijf je direct in wanneer je denkt dat jij de ideale opleiding gevonden hebt! Uiteraard mag je ook te allen tijde contact met ons opnemen. Wij geven je graag meer informatie over de diverse opleidingen en helpen je verder, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor je toekomst.

  • MBSR-training: Het 8-weekse programma, waarbij je één avond in de week groepsgewijze training in mindfulness krijgt, is geschikt voor iedereen die persoonlijke groei wilt ervaren.
  • EFT: Emotional Freedom Technique (EFT, ook wel tapping) is één van de meest krachtige toepassingen. EFT is een krachtige manier om jezelf te verlossen van stress, onrust en andere negatieve conditioneringen uit het verleden. Door te tappen op de meridiaanpunten in je lichaam terwijl je denkt aan hetgeen je stress, angst of zorgen oplevert, breng je evenwicht in het energetisch systeem in je lichaam. Hierdoor ga je onbewuste, beperkende emoties loslaten waardoor je meer emotioneel evenwicht en rust ervaart. UNLP start in 2016 met een nieuwe EFT-training.

DRENTHE

Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd.

ROTTERDAM

Aan de voet van de Erasmusbrug geniet je van de prachtige skyline van Rotterdam. Je wandelt in je pauze zo het Euromast-park in. En je geniet van een heerlijke lunch op onze eigen locatie.